Telefon 386 356 884
Velikost písma

Cesta k této kategorii: Úvodní stránka / AKTUALITY

Poslední zvonění 2022

V pátek 29. dubna 2022 se s námi rozloučily další maturitní ročníky, a to třídy 4.S, 4.A a 8.E. Jedná se o tzv. „covidové ročníky“, které si prošly opakovaným distančním vzděláváním. Měly tak možnost zažívat pestrost výuky, kdy vyučující prostřednictvím moderních telekomunikačních technologií vstupovali do jejich příbytků, a někdy tak zpestřovali kulturní program celých rodin.

A jaký byl průběh samotného rozloučení? Díky skvělým klimatickým podmínkám jsme se všichni sešli na školním dvoře a připomněli si, jaké to je být opět pospolu, nemít nasazené respirátory či ochranné štíty a nepociťovat obavy z toho, kdo z mých blízkých je přenašečem viru, který se stal poslední dva roky nezvaným hostem mnoha domácností. Studenti tak po menší pauze mohli zažít rozlučku intenzivně na svém těle, proto je pochopitelné, že by si někteří z nich spíše přáli „distanční poslední zvonění.“ Navzdory vysokým cenám mnohých výrobků se maturanti totiž rozhodli, že se rozloučí s nižšími ročníky aplikováním některých potravin.  Doufejme, že zvýšenou poptávkou po nich nerozpoutali pokračování inflační spirály v ČR.

Loučící se studenti, již netrpělivě přešlapující na prahu dospělosti, nezapomněli pasovat své nástupce do stavu maturantského a rozloučit se také svými vyučujícími.

Všem našim maturantům přejeme šťastnou ruku zejména během celé maturitní zkoušky.

Sledujte nás #gymceska

Kontakty

Gymnázium, České Budějovice, Česká 64

Česká 142/64, 370 21 České Budějovice
IČO: 60075775
ID datové schránky: n3kevuz

telefon:386 356 884
fax:386 356 085

email: mailto:gc@gymceska.cz

Zobrazit všechny kontakty

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout